Cold starters

Gratinated goat cheese with aubergine caviar245 CZK
Mixed green salads with cheese Comté, truffle and crispy vegetable195 CZK
Terrine de Campagne with fruit chutney195 CZK
Beef tartare with quail egg, crostinni355 CZK

Hot starters

Bouillabaisse395 CZK
Snails burgundy style295 CZK
Onion soup gratinated with cheese Raclette95 CZK
Egg Meurette295 CZK
Veal sweetbread with morrels in cream sauce395 CZK

Main courses

Grilled Octopus with sauce Vierge and mixed vegetable salad595 CZK
Filet of seabass with shallot and white wine sauce495 CZK
Duck breast with truffle sauce, ratatouille and sweet potato purée595 CZK
Beef cheeks in a red wine sauce, vegetable ragout and potato purée395 CZK
Veal liver with shallots and raspberry vinegar sauce and vegetable ragout425 CZK
Slow roasted veal with mushroom sauce and potato purée495 CZK
Filet of beef with truffle sauce and seasonal vegetables795 CZK

Dessert

Vanilla crème brûlée155 CZK
Home made sorbet or ice cream145 CZK
Crêpe Suzette165 CZK
Chocolate tart155 CZK
Selection of French cheeses225 CZK

Menu of the season

2 courses:495 CZK
3 courses:695 CZK
Amuse Bouche (v ceně)
Starters
Mixed green salads with cheese Comté, crispy vegetable
Terrine de campagne, cornishons, salad and chutney
Egg Meurette
Main courses
Filet of fish daily offer, sauce Vierge and variation of purée
Beef cheeks in red wine sauce, vegetable ragout and potato purée
Roasted veal in sauce á la créme with potato purée
Desserts
Home made ice cream
Vanilla crème brûlée
French cheese selection

Couvert 50 Czk

Při přípravě každého jednotlivého pokrmu je vždy přítomen šéfkuchař Jan Kracík, právě z tohoto důvodu je upravena otvírací doba restaurace. Nestane se vám, že by vaše jídlo neprošlo jeho pečlivou kontrolou a dohledem.

Podtržení gastronomického zážitku umocní velmi kvalitní francouzská vína, která vám pomůže vybrat sommelierka Zuzka Bratánková s bohatými zkušenostmi.

Nabídka pokrmů, momentálně připravovaných v Pot-au-feu se odvíjí vždy od sezónní nabídky surovin od kvalitních dodavatelů.

Jídelní lístek se mění v podstatě každý den a je vždy zveřejněn na internetových stránkách. Nemáte tedy jistotu, že jídlo, které jste si zde ochutnali jednou, si budete moci dát i o měsíc později.

Na co se ale můžete spolehnout je, že jakékoliv jídlo na aktuálním menu je připravováno z těch nejčerstvějších surovin, které jsou právě k dostání.

Pokrmy jsou připravovány podle tradičních českých i evropských receptů a za použití postupů francouzské kuchyně. Ta dbá především na pečlivé udržení přirozených kvalit užitých surovin spolu v zájemné harmonii chutí.

Při přípravě každého jednotlivého pokrmu je vždy přítomen šéfkuchař, právě z tohoto důvodu je upravena otvírací doba restaurace. Nestane se vám, že by vaše jídlo neprošlo jeho pečlivou kontrolou a dohledem.

Podtržení gastronomického zážitku umocní velmi kvalitní francouzská vína, která vám pomůže vybrat česky hovořící francouzský sommelier s bohatými zkušenostmi.