Jídelní lístek
Studené předkrmy
Gratinovaný kozí sýr s lilkovým kaviárem | 245 Kč |
Salát z mladých listů se sýrem Comté, lanýži a křehkou zeleninou | 195 Kč |
Terina de Campagne s ovocným chutney | 195 Kč |
Hovězí tatarák s křepelčím vajíčkem | 355 Kč |
Teplé předkrmy
Bouillabaisse | 395 Kč |
Šneci po burgundsku | 295 Kč |
Cibulová polévka gratinovaná sýrem Raclette | 95 Kč |
Vejce Meurette | 295 Kč |
Telecí brzlík se smrži v krémové omáčce | 395 Kč |
Hlavní chody
Grilovaná chobotnice s listovým salátem a omáčkou Vierge | 595 Kč |
Filet z mořského vlka s omáčkou ze šalotek a bílého vína | 495 Kč |
Kachní prsa s lanýži, ratatouille a batátovým pyré | 595 Kč |
Telecí játra s omáčkou ze šalotek a malinového octa, zeleninové ragú | 395 Kč |
Hovězí líčka po burgundsku, ratatouille, bramborové pyré | 425 Kč |
Telecí pečeně v omáčce a la créme, sezonní zelenina a pyré z brambor | 495 Kč |
Hovězí filet s lanýžovou omáčkou, sezonní zeleninou a brambor.pýré | 795 Kč |
Dezerty
Vanilkové Crème brulée | 155 Kč |
Domácí zmrzlina | 145 Kč |
Crêpe Suzette | 165 Kč |
Čokoládový dortík | 155 Kč |
Francouzské sýry | 225 Kč |
Menu Pot-au-feu
Amuse bouche | |
Bonbony z kachních jater foie gras | |
Vejce Meurette | |
Hovězí líčka na červeném víně | |
Sýr | |
Vanilkové Crème brulée | |
995 Kč |
Menu sezóny
Cena dvouchodového menu dle vlastního výběru: | 495 Kč |
Cena tříchodového menu dle vlastního výběru: | 695 Kč |
Amuse Bouche (v ceně) |
Předkrmy
Salát z mladých listů a křehké zeleniny se sýrem Comté |
Terina de Campagne s ovocným chutney |
Vejce Meurette |
Hlavní chody
Filet ryby denní nabídky s omáčkou vierge |
Telecí pečeně v omáčce a la créme, sezonní zelenina a pyré z brambor |
Hovězí líčka po burgundsku, ratatouille, bramborové pyré |
Dezerty
Domácí zmrzlina |
Vanilkové Crème brulée |
Výběr francouzských sýrů |
Couvert činí 50 Kč
Při přípravě každého jednotlivého pokrmu je vždy přítomen šéfkuchař Jan Kracík, právě z tohoto důvodu je upravena otvírací doba restaurace. Nestane se vám, že by vaše jídlo neprošlo jeho pečlivou kontrolou a dohledem.
Podtržení gastronomického zážitku umocní velmi kvalitní francouzská vína, která vám pomůže vybrat sommelierka Zuzka Bratánková s bohatými zkušenostmi.

Nabídka pokrmů, momentálně připravovaných v Pot-au-feu se odvíjí vždy od sezónní nabídky surovin od kvalitních dodavatelů.

Jídelní lístek se mění v podstatě každý den a je vždy zveřejněn na internetových stránkách. Nemáte tedy jistotu, že jídlo, které jste si zde ochutnali jednou, si budete moci dát i o měsíc později.

Na co se ale můžete spolehnout je, že jakékoliv jídlo na aktuálním menu je připravováno z těch nejčerstvějších surovin, které jsou právě k dostání.

Pokrmy jsou připravovány podle tradičních českých i evropských receptů a za použití postupů francouzské kuchyně. Ta dbá především na pečlivé udržení přirozených kvalit užitých surovin spolu v zájemné harmonii chutí.

Při přípravě každého jednotlivého pokrmu je vždy přítomen šéfkuchař, právě z tohoto důvodu je upravena otvírací doba restaurace. Nestane se vám, že by vaše jídlo neprošlo jeho pečlivou kontrolou a dohledem.

Podtržení gastronomického zážitku umocní velmi kvalitní francouzská vína, která vám pomůže vybrat česky hovořící francouzský sommelier s bohatými zkušenostmi.
