Studené předkrmy

Chobotnice marinovaná s bylinkami a vinaigrette395 Kč
Salát z mladých listů se sýrem Comté, lanýži a křehkou zeleninou195 Kč
Terina de Campagne s ovocným chutney225 Kč
Hovězí tatarák s křepelčím vajíčkem395 Kč

Teplé předkrmy

Bouillabaisse395 Kč
Šneci po burgundsku345 Kč
Cibulová polévka gratinovaná sýrem Raclette155 Kč
Vejce Meurette295 Kč
Telecí brzlík se smrži v krémové omáčce455 Kč

Hlavní chody

Grilovaná chobotnice s listovým salátem a omáčkou Vierge695 Kč
Filet z mořského vlka s omáčkou ze šalotek a bílého vína595 Kč
Kachní prsa s lanýži, ratatouille a batátovým pyré655 Kč
Telecí játra s omáčkou ze šalotek a malinového octa, zeleninové ragú495 Kč
Hovězí líčka po burgundsku, ratatouille, bramborové pyré495 Kč
Telecí pečeně v omáčce a la créme, sezonní zelenina a pyré z brambor495 Kč
Hovězí roštěnec s lanýžovou omáčkou, sezonní zeleninou a bramborovým pyré795 Kč

Dezerty

Vanilkové Crème brulée195 Kč
Domácí zmrzlina185 Kč
Crêpe Suzette255 Kč
Čokoládový dortík245 Kč
Francouzské sýry225 Kč

Menu sezóny

Cena dvouchodového menu dle vlastního výběru:495 Kč
Cena tříchodového menu dle vlastního výběru:695 Kč
Amuse Bouche (v ceně)
Předkrmy
Salát z mladých listů a křehké zeleniny se sýrem Comté
Terina de Campagne s ovocným chutney 
Vejce Meurette
Hlavní chody
Filet ryby denní nabídky s omáčkou vierge
Telecí pečeně v omáčce a la créme, sezonní zelenina a pyré z brambor
Hovězí líčka po burgundsku, ratatouille, bramborové pyré
Dezerty
Domácí zmrzlina
Vanilkové Crème brulée
Výběr francouzských sýrů

Couvert činí 50 Kč

Při přípravě každého jednotlivého pokrmu je vždy přítomen šéfkuchař Jan Kracík, právě z tohoto důvodu je upravena otvírací doba restaurace. Nestane se vám, že by vaše jídlo neprošlo jeho pečlivou kontrolou a dohledem.

Podtržení gastronomického zážitku umocní velmi kvalitní francouzská vína, která vám pomůže vybrat sommelierka Zuzka Bratánková s bohatými zkušenostmi.

Nabídka pokrmů, momentálně připravovaných v Pot-au-feu se odvíjí vždy od sezónní nabídky surovin od kvalitních dodavatelů.

Jídelní lístek se mění v podstatě každý den a je vždy zveřejněn na internetových stránkách. Nemáte tedy jistotu, že jídlo, které jste si zde ochutnali jednou, si budete moci dát i o měsíc později.

Na co se ale můžete spolehnout je, že jakékoliv jídlo na aktuálním menu je připravováno z těch nejčerstvějších surovin, které jsou právě k dostání.

Pokrmy jsou připravovány podle tradičních českých i evropských receptů a za použití postupů francouzské kuchyně. Ta dbá především na pečlivé udržení přirozených kvalit užitých surovin spolu v zájemné harmonii chutí.

Při přípravě každého jednotlivého pokrmu je vždy přítomen šéfkuchař, právě z tohoto důvodu je upravena otvírací doba restaurace. Nestane se vám, že by vaše jídlo neprošlo jeho pečlivou kontrolou a dohledem.

Podtržení gastronomického zážitku umocní velmi kvalitní francouzská vína, která vám pomůže vybrat česky hovořící francouzský sommelier s bohatými zkušenostmi.